Autohuolto Finno-Auto

 

Autohuolto Finno-Auto on vuodesta 2006 toiminut autohuolto. Finno-Auto on osa Fixus-huoltoketjua. Sen ammattitaitoiset autoasentajat korjaavat ja huoltavat niin henkilö- kuin pakettiautotkin. Yritys panostaa hyvään asiakaspalveluun, nopeaan ja laadukkaaseen työhön sekä korkealaatuisiin Fixus-tarvikkeisiin ja varaosiin.

Huolto ja korjaustyöt

 

Finno-auton kokeneet ja ammattitaitoiset asentajat hoitavat kaikki autojen huolto- ja korjaustyöt. Autohuolto Finno-Auton henkilökunnalla on vuosien kokemus autoalalta ja juuri tästä johtuen yritys pystyy tarjoamaan todella kattavat autojen huolto- ja korjauspalvelut automerkistä riippumatta.

 

Laadukasta palvelua

 

Meillä asioidessasi voit luottaa työn korkeaan laatuun ja siihen, että ajaminen on huollon jälkeen turvallista. Henkilökunta hoitaa jarruremontit, vaihteistohuollot, moottorikorjaukset, öljynvaihdot sekä iskunvaimentimien vaihdot kädenkäänteessä ja ennen kaikkea laadukkaasti.

Vaativat työt

 

Yrityksellä on mm. nykyaikaiset diagnostiikkalaitteet, joiden avulla vikojen paikantaminen onnistuu erittäin nopeasti. Autohuolto Finno-Auto tarjoaa myös ammattitaidolla tehdyt autosähkötyöt sekä lisävarusteiden, kuten esimerkiksi lohkolämmittimien tai peruutustutkien, myynnin ja asennukset.

Takuu

 

Lyhyesti - emme ikinä tingi laadussa. Tarjoamamme työt ja siinä käyttämät materiaalit ovat erittäin laadukkaita. Annamme takuun tehdylle työlle.